Kupovina i prodaja firmi

Mogućnost da izvršite prodaju firme koju vodite ili da kupite već razrađeni biznis, otvara Vam dosta prostora za ostvarenje povoljnog poslovnog rezultata. 

Neka Vam kupovina ili prodaja kompanije ne pokreće negativne osećaje, jer uz donetu pravu odluku budite sigurni da ćete biti bez brige. Razumemo koliko je osećaj sigurnosti važan za svakog od nas, i iz tog razloga imamo misiju da svaku transakciju u ovom polju završimo uspešno, uz maksimalno zadovoljstvo naših klijenata.

Ukoliko ste razmišljali o tome da preuzmete nečije poslovanje, neka Vam prva asocijacija na kupovinu firme ne bude negativna. Razloga za prodaju kompanije može biti više, kao što je želja za promenom delatnosti ili pak nemogućnost maksimalne posvećenosti biznisu usled porodičnih ili zdravstvenih problema. Ukoliko se izvrši sveobuhvatna analiza svih aspekata koji su važni za donošenje odluke vezane za isplativost kupovine ili prodaje biznisa pod određenim uslovima, Vi ste u tom procesu maksimalno zaštićeni. Da bi se do prave odluke došlo, neophodno je da se ista temelji na ekspertizi koju Vam nudi naša kompanija, kako bi baš svaki aspekt poslovanja protekao bez ikakvih poteškoća.

IGD Group okuplja stručnjake sa bogatim iskustvom u  oblasti računovodstva, revizije, poreza, procene vrednosti i reorganizaciji kompanije. Savetnici koji budu bili nadležni za Vaš kupovni ili prodajni proces istrajaće u nalaženju najboljeg mogućeg rešenja za Vaš, kako po pitanju postizanja cene sa kojom ćete  biti zadovoljni, tako i po pitanju brzine pronalaženja idealnog kupca ili prodavca.

IGD GROUP

Kontakt