O nama

Matična kompanija IGD Holding osnovana je 2020. godine sa sedištem u Londonu. Osnovna delatnost kompanije bazira se na posedovanje imovine u obliku HOV, nekretnina i intelektualne svojine u drugim kompanijama. 

Od 2021. godine u Beogradu posluje i filijala IGD Group zadužena za područje Balkana.  Jedan od fokusa poslovanja kompanije usmeren je na upravljanje nekretninama. Kako je u Srbiji  jedno od najstabilnih tržišta upravo tržište nekretnina, prepoznali smo pun potencijal u ovoj niši i kreirali smo način da nekretninama očuvamo i povećamo vrednost. Bilo da se radi o stambenim ili o komercijalnim nekretninama, IGD Group primenom proverene poslovne strategije svojim klijentima obezbeđuje najkvalitetniju uslugu na teritoriji cele Srbije.

Pored upravljanja nekretninama, IGD Group uspešno posluje i na polju akvizicije kompanija. Kako razlozi za promenu vlasničke strukture preduzeća mogu biti različiti, svojim klijentima po pitanju ove usluge, pružamo proverene i u skladu sa zakonom važeće informacije. Zajedno sa ekspertima iz branše, vršimo temeljnu proveru kompanije bilo da je ona predmet kupovine ili prodaje, i pružamo maksimalnu podršku tokom celog trajanja kupoprodajnog procesa.

Tim kompanije okuplja iskusne profesionalce, koji iza sebe imaju višegodišnje uspešno iskustvo. U skladu sa potrebama svojih klijenata, nudimo najoptimalnije rešenje koje će odgovoriti na sve postavljenje zahteve.