Dobrodošli u IGD-Group: Vaš portal ka raznovrsnim rešenjima

IGD Nekretnine su vaš pouzdani partner u svetu nekretnina, pružajući sveobuhvatna rešenja za stambene, komercijalne i investicione objekte. Bez obzira da li želite kupiti, prodati ili investirati, naš tim iskusnih stručnjaka posvećen je tu da pomogne. Istražite portfelj vrhunskih nekretnina i pustite nas da pretvorimo vaše snove o nekretninama u stvarnost.

IGD M&A

IGD M&A se specijalizuje za spajanja i preuzimanja, vođenje strateškog rasta za poslovanje širom različitih industrija. Naš tim stručnjaka odličan je u identifikaciji prilika, sprovođenju dubinske analize i olakšavanju besprekornih transakcija. Bez obzira da li želite proširiti svoje poslovanje ili istraživati strateška partnerstva, IGD M&A je vaš pouzdani savetnik na putu ka uspehu.

IGD Medicina

Najsavremeniji medicinski aparati u sluzbi zdravlja Saradnja sa najboljim ordinacijama sirom Srbije

IGD Rent-a-Car

Bilo da ste putnik u potrazi za avanturom ili poslovni profesionalac koji traži pouzdan prevoz, IGD Rent-a-Car je vaše rešenje. Nudimo flotu odlicno održavanih, modernih vozila koja odgovaraju vašim željama i potrebama putovanja. Od kompaktnih automobila do prostranih SUV-ova, naš raznolik asortiman obezbeđuje da pronađete savršeno vozilo za svako putovanje. Tim nasih profesionalnih voyaca Van stoji na raspolaganju. Doživite slobodu otvorenog puta s IGD Rent-a-Car.

0
Raspoloživih nekretnina
0
Kvadratnih metara
0
Sklopljenih ugovora

O nama

U IGD-Group-u, ponosimo se time što smo dinamična i raznolika holding kompanija koja obuhvata različite specijalizovane grane kako bismo zadovoljili vaše raznovrsne potrebe. Naša posvećenost izvrsnosti, inovacijama i zadovoljstvu korisnika čini nas posebnim na tržištu. Istražite svet mogućnosti s IGD-Group-om, gde naše različite grane, uključujući IGD Rent-a-Car, IGD Nekretnine, IGD Medicinu i IGD M&A, besprekorno sarađuju kako bi vam pružile neuporedivu uslugu.